Recept

Cibulová polévka s Ranním chlebíkem

Cibulová polévka vás zahřeje na těle i na duši. Cibule je poklad naší kuchyně, pomáhá tělu se přirozeně regenerovat. A chutná skvěle, co myslíte?

Množství
2
Obtížnost
Snadná
Doba přípravy
45 minut
Cibulová polévka s Ranním chlebíkem

Potřebné suroviny

  • 3 větší žluté cibule
  • 1 lžíce másla
  • 1 dcl bílého vína
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžíce čerstvého tymiánu
  • sůl a pepř na dochucení
  • strouhaný sýr
  • Ranní chlebík Penam

Jak na to?

Cibuli nakrájíme na měsíčky a začneme restovat do měkka na středním ohni, trvá to přibližně 10-15 minut. Během restování přidáme tymián. Jakmile cibule začne měknout, sklovatět ,přilijeme bílé víno a necháme odpařit tak 3 minutky, přilijeme vývarem a vaříme ještě cca 20 minut. Dochutíme solí a pepřem. Cibulačku si přendáme do ohnivzdorné misky, navrch dáme chlebík posypaný sýrem a zapečeme dvě minuty pod grilem. Nebo si toust zapečeme samotný a jen dáme navrch polévky.

Dobrou chuť!

Sdílet recept

Nenechte si ujít

Komentáře

Zatím nebyl přidaný žádný komentář, buďte první.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *