Recept
Proteinový toust s nadýchaným máslem z medvědího česneku
Doplňte si bílkoviny a navíc si skvěle pochutnejte.
Potřebné suroviny
- 250 g másla
- 25 g medvědího česneku
- ½ lžičky soli
- 2 lžičky citronové šťávy
- Proteinový toust Penam
Jak na to?
Máslo vyndejte z lednice alespoň 2 hodiny před přípravou, aby bylo dostatečně změklé. Pomocí šlehače změklé máslo míchejte tak dlouho, dokud se nerzvoní a nezesvětlá (cca 8 – 10 minut). Máslo by mělo mít nadýchanou konzistenci.
Medvědí česnek nakrájejte najemno a přidejte k máslu. Přisypte sůl a citronovou šťávu a promíchejte tak, aby se všechny složky spojily. PLátky toustu opečte na sucho, nechte vychladnout a potřete máslem.
Máslo přendejte do uzavíratelné nádoby a uchovávejte v lednici.
Zatím nebyl přidaný žádný komentář, buďte první.