Recept

Proteinový toust s nadýchaným máslem z medvědího česneku

Doplňte si bílkoviny a navíc si skvěle pochutnejte.

Množství
10
Obtížnost
Snadná
Doba přípravy
20
Máslo z medvědího česneku

Potřebné suroviny

  • 250 g másla
  • 25 g medvědího česneku
  • ½ lžičky soli
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • Proteinový toust Penam

Jak na to?

Máslo vyndejte z lednice alespoň 2 hodiny před přípravou, aby bylo dostatečně změklé. Pomocí šlehače změklé máslo míchejte tak dlouho, dokud se nerzvoní a nezesvětlá (cca 8 – 10 minut). Máslo by mělo mít nadýchanou konzistenci.

Medvědí česnek nakrájejte najemno a přidejte k máslu. Přisypte sůl a citronovou šťávu a promíchejte tak, aby se všechny složky spojily. PLátky toustu opečte na sucho, nechte vychladnout a potřete máslem.

Máslo přendejte do uzavíratelné nádoby a uchovávejte v lednici.

Sdílet recept

Nenechte si ujít

Komentáře

Zatím nebyl přidaný žádný komentář, buďte první.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *